نحوه کسب درآمد از وب سایت ها و سرویس های اجتماعی

 

کسب درآمد از طریق دریافت آگهی تبلیغاتی شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی ، توانایی جذب بالایی از آگهی ها را دارند چرا که همانطور که اشاره گردید شبکه های اجتماعی ، توانایی بالایی در جذب بیننده دارند . در سالهای اخیر بسیاری از شبکه های اجتماعی از طریق دریافت آگهی تبلیغاتی و دریافت بخشی از درآمد ناشی از فروش محصولات کسب درآمد کرده اند . استراتژی سایت ها در کسب درآمد در حال حاضر در جذب بازدید کنندگان است.

کسب درآمد از طریق دریافت حق عضویت وب سایت و دریافت آگهی تبلیغاتی

برخی از سایت ها وجود دارند که هم از طریق دریافت حق عضویت و هم از طریق دریافت آگهی کسب درآمد میکنند. برای مثال سایت گوگل برای سرویس های اینترنتی تلفن خود ، از مشتریان هزینه دریافت می کند . گوگل همچنین سرویس ایمیل خود را به صورت رایگان ارئه می نماید . اما برای ارائه خدمات بیشتر از کاربران هزینه دریافت می کند. بسیاری از سایت های شبکه های اجتماعی که از طریق آگهی کسب درآمد میکنند . از سیاست گوگل پیروی کرده و شیوه کسب درآمد خود را بر پایه جذب بازدید کننده پایه گذاری کرده اند. این روش در حقیقت به جذب بازدید کننده از طریق دادن اطلاعات و سرویس های رایگان به مشتریان اشاره دارد.

نحوه کسب درآمد از وب سایت ها و سرویس های اجتماعی

کسب درآمد از طریق دریافت دستمزد

یکی از روش هایی که شبکه های اجتماعی از طریق آن کسب درآمد میکنند ، دریافت دستمزد است . به عنوان نمونه میتوان به Google Answers اشاره کرد . گوگل به افراد ، فضایی را برای پرسیدن سوال اختصاص میداد و برای دریافت جواب از طریق متخصص ، از افراد پول دریافت میکرد . گوگل این سرویس را در سال 2002 به راه انداخت و در سال 2006 این سرویس گوگل بسته شد . اما هنوز سوالات گذشته بر روی این وب وجود دارند.

سرویس دیگری در گوگل وجود دارد با نام گوگل ادوردز ( Google adwords ) که جدیدا نام آن به گوگل ادز ” https://ads.google.com ” تغییر کرده است که به شما این امکان را میدهد که با پراخت هزینه ایی به سرویس گوگل ، وب سایت خود را در صفحه اول گوگل مشاهده کنید . این سرویس گوگل به شما کمک میکند تا از طریق تبلیغات در گوگل ، محصولات و یا خدمات خود را به در صفحه اول گوگل قرار داده و براحتی جلوی چشم ببیننده ها قرار گیرید.

این یک سیستم پرداخت به گوگل با نام پرداخت به ازای هر کلیک PPC یا Pay-per-click است به گونه ایی که شما از طریق سرمایه گذاری و مزایده برای یک سری عبارات مخصوص به محصول یا خدمتتان جایگاه تبلیغ را مشخص میکنید و کاربران با کلیک بر روی آن شما را ملزم به پرداخت هزینه به گوگل میکند.

این تبلیغات بدین معنیست که براساس تحقیقاتی که انجام شده 87% از کاربران برای تامین نیاز خود از طریق گوگل تنها به صفحه اول گوگل علاقه نشان میدهند و صفحات بعدی جستجو را بررسی نمی‌کنند . علاوه بر این هر چقدر تبلیغ شما جایگاه بالاتری داشته باشد بازدیدکنندگان بیشتری به خود جذب می کند و کاربران بیشتر از سایر تبلیغ ها بر روی آن کلیک می کنند.

نحوه کسب درآمد از وب سایت ها و سرویس های اجتماعی

کسب در آمد از انجمن های مجازی

به انجمن های مجازی اصطلاحا تالارهای گفتگو و یا فروم میگویند . این انجمن ها محلی برای گردهم آمدن افراد و یا کسب و کارهایی هستند که محلی برای گردهمایی ندارند. انجمن های مجازی امروزه بر روی اینترنت با شکل های متفاوتی وجود دارند . این انجمن ها به افراد امکان مبادله اطلاعات و بحث در مورد مسائل مشترک را میدهند. امروزه انجمن ها در زمینه های آموزشی و دانشگاهی بسیار کاربرد دارند و در حال حاضر بسیاری از دانشگاهها به ارائه دروس به صورت مجازی میپردازند. در واقع دانشگاهها منابع درسی خود را بر روی سایت خود قرار میدهند و با ایجاد تالارهای گفتگوی مجازی امکان گفتگو و تبادل نظر بین اساتید و دانشجویان را فراهم میکنند.

بسیاری از شرکت های بزرگ برای کارکنان خود اقدام به تاسیس انجمن های مجازی نموده اند این سایت ها اطلاعات مهمی را برای کارمندان فراهم میکنند این سایت ها بر روی اینترنت قرار میگیرند و باعث صرفه جویی در هزینه ها از جمله هزینه چاپ و کاغذ و غیره میشوند . این انجمن ها برای شرکت های چند ملیتی بسیار کاربرد دارند . روند کار به این شکل است که افراد سوالات خود را بر روی صفحه قرار میدهند و هر کدام از کارمندان که جواب این سوال را میداند ، جواب را از طریق سایت ارسال میکند. در انجمن های مجازی نیز به مانند وب سایتها سیستم پرداخت به ازای حق دریافت اشتراک وجود دارد که میتوان از آن به درآمدزایی رسید.

 

به این مطلب رای دهید
[مجموع: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *